We schaffen steeds meer zaken online aan. En dat is, zeker gezien de afgelopen periode, helemaal niet vreemd. Als winkels en apotheken niet of maar sporadisch geopend zijn ga je toch op zoek naar een andere optie. Maar wist je dat je ook nu de wereld weer van het slot gaat, gebruik kunt blijven maken van een online apotheek? Dat is niet alleen gemakkelijk, het zorgt ook nog eens voor meer discretie. Al hoef je er bij je eigen apotheek ook niet bang voor te zijn dat ze opkijken van de medicatie die jij bestelt. Je kunt bij de online apotheek Cerazette en Tadalafil kopen met een recept van je eigen huisarts. Ook kun je een digitaal consult aanvragen met een van de apotheek verbonden artsen.

Tadalafil kopen gaat echt niet zonder recept

Tadalafil kopen zonder recept is niet mogelijk. Dit komt door de werkzame stoffen in het medicijn en wat het medicijn doet met je lijf. Je kunt Tadalafil kopen bij de online apotheek, maar wel na een online consult met een van de aangesloten artsen. Tadalafil is een middel dat werkt tegen erectiestoornissen. Om erectiestoornissen te verhelpen is het belangrijk dat de bloedvaten beter open komen te staan. Als je dat leest, dan weet je direct dat dit middel goed gemonitord moet worden. Zo is het van belang dat je arts goed op de hoogte is van eventuele medicatie die je gebruikt voor andere doeleinden.

Ook Cerazette krijg je niet zomaar

Cerazette wordt ook wel de minipil genoemd. Het is een pil die, wanneer netjes volgens schema ingenomen, zwangerschap kan voorkomen. Het woordje minipil wil zeggen dat er geen extra hormonen zijn toegevoegd aan de pil. Hierdoor is de pil ook te gebruiken wanneer je nog borstvoeding geeft. Een nadeel is wel dat je deze pil niet kunt gebruiken om je menstruatie uit te stellen.

De online apotheek: vakkundig en gewoon bij je thuis bezorgd

Bij de Apotheekonline werken échte apothekers en échte artsen. Je krijgt dus altijd de juiste medicatie voor jouw klachten. Heb je voorkeur voor een merk? Dan kun je dit gewoon aangeven. Je kunt de online apotheek ook gebruiken als noodoplossing. Als je bent vergeten om medicijnen te bestellen bij je eigen apotheek maar toch de volgende dag weer medicatie nodig hebt. De online apotheek levert jouw medicatie al in 24 uur aan huis. Je ziet voor je bestelt precies hoe lang de levertijd is. Dat is wel zo duidelijk.