In corona tijd zitten we enorm veel thuis. Sociale evenementen zoals uit eten, naar de discotheek of kroeg of gewoon een dinertje of feestje thuis zitten er niet meer in. Zeker nu met de complete lockdown komen we nog minder het huis uit. Wat je aantrekt maakt dan ook niet zo veel uit nu. Maar toch zijn een aantal soorten kleding juist wél handig om te hebben in deze tijd. Wil je weten welke drie soorten kleding je absoluut moet aanschaffen voor je garderobe om de lockdown door te komen? Lees dan nu mijn blog! 

Een comfy pyjamaset 

Allereerst is een comfy pyjamaset echt een must om te hebben. Zeker nu het weer steeds vaker slecht is, met regen en laatst zelfs sneeuw, is het heerlijk om binnen in je meest comfortabele kleding te kunnen paraderen. Je kunt hiervoor een echte pyjama (van nachtkleding dames bij Meyer Mode) aanschaffen of een joggingpak (is misschien iets charmanter en daarmee kun je je soms nog wel in de supermarkt vertonen). En vergeet hierbij ook geen lekkere sloffen aan te schaffen tegen koude tenen! Wil je je comfortabele set helemaal compleet maken, zorg dan voor op de bank ook nog voor een fleece dekentje en een kruik. Op die manier kan je compleet ontspannen, mocht je last hebben van een beetje werk- of coronastress. 

Sportkleding 

Daarnaast is het fijn om nu toch nog wat sportkleding te hebben. Er zijn namelijk heel veel work-outs die speciaal gemaakt zijn om in huis te sporten. Deze zijn vaak ‘neighbour friendly’ en bevatten dus niet te veel springen of andere oefeningen die herrie maken. Bedenk ook even of je binnen of buiten sporten fijner vindt, want voor buiten sporten heb je natuurlijk hele andere kleding nodig. Voor buiten is het fijn als je wat thermosportkleding hebt met lange mouwen, een lekkere trui voor er overheen en eventueel handschoenen zodat je vingers niet bevriezen. Ook is een paar goede schoenen natuurlijk een must voor buiten, omdat binnen ruimten vaak betere demping in de vloeren hebben. Zeker als je in een echte sportschool of -zaal staat. Zorg dus dat je echt niet gaat sporten buiten zonder goede schoenen anders krijg je gegarandeerd blessures! 

Warme wandelkleding 

Tot slot is het heerlijk om ondanks de lockdown af en toe even een ommetje te maken. Even een frisse neus halen en, als de zon schijnt, je vitamine D weer aanvullen. Daarnaast is het ook een hele leuke manier om op verantwoorde manier nog mensen te spreken: Je kunt makkelijk op afstand een wandelingetje maken en een koffietje drinken, zonder dat je te dichtbij komt en risico loopt op besmetting. Hiervoor is het lekker om wat thermokleding te hebben, een paar goede handschoenen of wanten, een lekkere muts en sjaal en natuurlijk ook comfortabele, goede en waterdichte schoenen. Denk bijvoorbeeld aan een paar goede laarsen met een lekker bontje aan de binnenkant! Ook voor warme kleding en ook grote maten dameskleding kun je bij Meyer Mode goed terecht.