Je weet dit waarschijnlijk al, maar proteïneshakes geven ons bodybuilders enorm veel proteïne/voedingsstoffen die onze lichamen nodig hebben om zich te herstellen en spieren te kweken.

 

Gewoon de doodnormale standaard shakes nemen kan na een tijdje enorm saai worden vooral als je niet de beste op de markt vindt.

 

Dat is waarom het belangrijk is om te variëren hoe je je shake maakt – of het nu gewoon wei eiwitpoeder en melk mengen is of een krachtige shake maken met andere ingrediënten erin.

 

Dit is hoe ik mijn krachtige proteïneshakes maak:

 

Ik gebruik een proteïnepoeder van hoge kwaliteit – ik zorg er altijd voor dat ik één van de beste proteïneshakes op de markt gebruikt. De reden waarom ik enkel de allerbeste shakes gebruik, is omdat je simpelweg zoveel mogelijk voedingsstoffen zoals proteïnes in moet nemen. Het heeft geen zin om geld uit te geven aan een goedkope shake zonder voedingswaarde. Goedkope proteïneshakes verteren niet goed en zullen enorm slecht smaken.

 

Ik gebruik bevroren fruit – ik blend altijd wat bevroren fruit in mijn shake om er zeker van te zijn dat ik de juiste voedingsstoffen/vitamines binnenkrijg die mijn lichaam nodig heeft om mijn spieren te herstellen na het sporten. Ik houd ervan om een tropische shake te maken met aardbij proteïnepoeder – gewoon omdat je bananen, ananas, sinaasappel en alle andere soorten fruit kan toevoegen aan de blender!

 

Ik gebruik natuurvoeding – wees niet bang om pindakaas of bijvoorbeeld amandelnoten toe te voegen aan de blender – ze zullen meer smaak toevoegen en nog meer proteïnes toevoegen aan je sterke shake. Ik houd ervan om elke keer als ik chocolade weipoeder gebruik, pindakaas toe te voegen.

 

Als je alles wat hierboven staat gebruikt, gebruik dan water – Als je fruit en natuurvoeding aan je shake toevoegt, heb je geen melk nodig, aangezien je je dan opgeblazen kan voelen. Gebruik gewoon water – het fruit, poeder en de natuurvoeding zullen je shake verdikken. Je kan zelfs stukjes ijs en een klein beetje water toevoegen als je dat liever hebt – een perfecte krachtige proteïneshake voor een warme zomerse dag!

 

Zorg er ook voor dat je proteïneshake reviews leest voor je je volgende bestelling voor poeder plaatst.

 

 

Dus, dat was alles, mijn korte maar zoete gids om een krachtige shake te maken om je lichaam de voedingsstoffen te geven die het nodig heeft om snel spieren op te bouwen!

Wil je eiwit kopen? Bezoek onze website!