Zoek je een draadloze speaker die je overal mee naartoe kunt nemen? Ontdek de Sonos Move. De naam zegt het al: je kunt de speaker verplaatsen, zowel binnen als buitenshuis. Dit betekent dat je de Sonos Move niet alleen thuis volop kunt gebruiken, maar ook als je op vakantie gaat profiteer je van alle voordelen van deze slimme speaker. Wanneer je thuis naar muziek luistert is de Move verbonden met het wifi netwerk. Luister je buitenshuis naar muziek, bijvoorbeeld bij het zwembad of in het park? Dan is de speaker verbonden met bluetooth.

Alle voordelen van de Sonos Move speaker

Je kunt de Sonos Move daarnaast ook kopen als uitbreiding op je al bestaande Sonos bundel. Met een soundbar, een extra speaker en een subwoofer kun je een multiroom systeem creëren zodat je kunt genieten van het beste geluid. Maar de Sonos Move alleen is ook een aanwinst voor je woning. Je kunt de speaker met je stem bedienen dankzij de ingebouwde Google Assistant. Dit betekent dat je gemakkelijk het volgende nummer kunt kiezen of het geluid harder en zachter kunt zetten. Meenemen op vakantie? Dan kan, de Sonos Move is bestand tegen stofdeeltjes en spatwater. 

Bespaar tientallen euro’s met een aanbieding

Ben jij op zoek naar een Sonos Move die je mee kunt nemen op vakantie of waar je thuis ten alle tijden gebruik naar je favoriete muziek kunt luisteren? Of zoek je een goede aanvulling op je Sonos geluidssysteem? Dan is de Sonos Move een goede keus. Deze speaker bestel je gemakkelijk en snel online. Wanneer je geluk hebt kun je zelfs profiteren van aantrekkelijke korting. Houd alle Sonos Move aanbiedingen in de gaten en bespaar tientallen euro’s op je volgende aankoop. Het aanschaffen van een nieuwe speaker wordt zo wel erg aantrekkelijk!

Playbar, Beam en Arc

Sonos heeft door de jaren heen verschillende soundbars op de markt gebracht. De modellen die vandaag de dag nog beschikbaar zijn, zijn de Sonos Playbar, de Sonos Beam en de Sonos Arc. De Sonos Playbar versterkt het geluid van je tv en zorgt ervoor dat je kunt genieten van een zeer goed en helder geluid: films en series kijken wordt zo nog leuker. De Sonos Beam heeft een zeer compact ontwerp maar de geluidskwaliteit lijdt hier niet onder. Een groot verschil met de Playbar is dat de Beam ook spraaksturing aanbiedt. De Sonos Arc is voorzien van een nieuwe Dolby Atmos technologie. Hierbij wordt het geluid vanaf de soundbar naar boven gestuurd en vanaf daar naar de luisterpositie. Zo krijg je het geluid op een andere manier te horen en kun je profiteren van nog betere kwaliteit.