Run jij je eigen sportschool? Of wil je dat gaan doen? Dan is deze blog voor jou. Naast goede fitnessapparaten is het belangrijk dat je over een aantal zaken beschikt. Zo moet je zorgen voor goede andere faciliteiten zoals douches, lockers, en televisies bij de apparaten. Mensen vinden het namelijk in de sportschool belangrijk om tijdens bijvoorbeeld het rennen nog naar bewegend beeld te kunnen kijken. Een oplossing om je televisies goed op te kunnen hangen is een TV plafondbeugel. Hiermee hang je de televisies mooi hoog op zodat meerdere mensen ernaar kunnen kijken. Het staat mooi strak, en je houdt je bezoekers tevreden. In deze blog vind je enkele voordelen van TV plafondbeugels en wat ze toevoegen aan jouw sportschool.

Geen zonreflectie

Een goede sportschool zorgt ervoor dat er nog licht naar binnen komt door wat ramen, zodat men naar buiten kan kijken en er genoeg natuurlijk licht is. Door de fijne atmosfeer komen mensen vaker terug, dan wanneer je alleen felle TL lampen hebt. Echter zorgt het hebben van veel licht dat het lastig wordt om de televisies te zien. Met een TV plafondbeugel zorg je dat de televisies enigszins draaibaar zijn, zodat je zon niet precies laat reflecteren op het scherm.

Stijl

Mensen vinden het prettig als hun sportschool een enigszins moderne uitstraling heeft. Door een TV plafondbeugel in de basis op te nemen zorg je ervoor dat alles er strak uit ziet. Er hangen TV’s, maar ze zijn niet te aanwezig. Ze zijn mooi opgehangen aan het plafond. Dit wordt toch belangrijk gevonden door liefhebbers van sportscholen. Naast dat de apparatuur natuurlijk goed is (het allerbelangrijkste).

Een TV plafondbeugel brengt veiligheid

Omdat de televisies vastzitten aan een TV plafondbeugel, kunnen ze niet gestolen worden. Ze zouden sowieso niet gestolen worden, maar je weet maar nooit. Ook kan niemand per ongeluk het apparaat stuk maken, doordat hij aan het plafond verzekerd is. Zorg dus wel dat de TV plafondbeugel kantelbaar is, maar niet dat de televisie er uit gehaald kan worden.

Het prijsje valt reuze mee

Een TV plafondbeugel kost helemaal niet zo veel. Je kunt TV plafondbeugels online al vinden vanaf 50 euro per stuk. Als je in bulk inslaat wordt dit nog goedkoper. En dat terwijl er wel allemaal voordelen aan verbonden zijn! Je televisies hangen veilig, het zorgt voor een strakke uitstraling van je sportschool, en je televisies reflecteren niet. Ideaal! Sla ze maar in, die TV plafondbeugels.