Afvallen zonder te sporten klinkt natuurlijk als een sprookje, maar dankzij een eiwitdieet is dit mogelijk! Tijdens een natuurlijk verantwoord eiwitdieet met shakes zorg je ervoor dat je meer eiwitten binnenkrijgt en een stuk minder koolhydraten en gezonde vetten. Een synoniem voor het woord eiwit is proteïne. Proteïne zorgt ervoor dat je je spieren behoudt of dat je spieren kweekt als je sport. Door het eiwitdieet zorg je er dus voor dat je geen spieren kwijtraakt, maar puur alleen vet. Het voedsel van Be-Slank is ideaal om het eiwitdieet te volgen.

 

3 fasen

Be-Slank werkt met een 3 fasen traject. De producten van Be-Slank, met name de eiwitshakes, bevatten 6 verschillende kwalitatieve eiwitten, dit zorgt ervoor dat de eiwitten steeds op een ander moment worden verwerkt, waardoor je de gehele dag door energie hebt. Fase 1A bestaat uit snel afslanken. Door deze fase raak je heel snel een paar kilo kwijt. In deze fase draait het dus ook vooral om de eiwitshakes. Je neemt drie keer per dag een shake als maaltijdvervanger en daarnaast eet je niks en drink je alleen water of groene thee. In deze fase ontgift je lichaam zich, waardoor je je futloos kunt gaan voelen. Dit is een goed teken, omdat je lichaam afvalstoffen kwijtraakt. Deze fase duurt drie tot vijf dagen, vijf dagen is echt de max.

 

Na fase 1A komt fase 1B. Het is ook mogelijk om te starten met 1B om het iets rustiger aan te doen. In fase 1B neem je twee keer per dag een shake, klaargemaakt in een bakje yoghurt. In deze fase mag je eventueel ook wat rauwkost eten. Hiernaast eet je twee keer per dag fruit en een derde gezonde en caloriebeperkte maaltijd. Tijdens deze fase mag je water, thee en koffie drinken.

 

In fase 2 vindt de overgang naar een gezond voedingspatroon plaats. Deze fase bereik je als je op je streefgewicht zit. Je bouwt de shakes langzaam af, wat dus inhoudt dat je een shake vervangt voor brood. Na deze stap vervang je je laatste shake voor een gezond ontbijtje. Zorg wel dat je alles langzaam afbouwt.

 

In fase 3 draait het erom dat je op een gezond gewicht blijft. Dit is dus het einde van de eiwitshakes. Op gewicht blijven is moeilijk, dus zorg ervoor dat je altijd wat maaltijdshakes achter de hand hebt. Eet je een dag minder gezond door bijvoorbeeld een feestje? Vervang de volgende dag dan de maaltijden met eiwitshakes om te compenseren en zo op een gezond gewicht te blijven.