De Eastpak rugtas: daar gaat dit blog over. Een tas is namelijk onmisbaar wanneer je naar de gym gaat. Je kent het wel: je gaat (bijna) elke dag naar de sportschool en vroeg of laat begint je tas te stinken. De geur van sportsokken, bezweette handdoeken en oude drinkbekers krijg je helaas niet zo makkelijk meer uit je tas. Tijd voor iets nieuws dus! En er zijn maar weinig tassen zo betrouwbaar als de Eastpak rugtas. We zien de rugzakken van dit merk al jaren, zowel op scholen, als op het werk, als in de gym. Tijd dus om je ook bij d Eastpak rugtas movement te voegen!

Het merk Eastpak

Waarom het merk Eastpak zelf zo populair is geworden is niet geheel bekend. Dat is wel vaker de vraag met dergelijke merken die ineens door iedereen worden gedragen. Het zal in het geval van de Eastpak rugtas wel iets te maken hebben met de prijs kwaliteit verhouding. Bovendien staan de rugzakken erg goed bij een groot aantal verschillende outfits. Dat maakt het makkelijk om een Eastpak rugtas te hebben. Het merk bestaat ondertussen alweer bijna 70 jaar (het is opgericht in 1952). Wat weinig mensen weten is dat de Eastpak rugtas is begonnen als rugzak voor het Amerikaanse leger.

Ideaal voor de sportschool

Een Eastpak rugtas is niet alleen ideaal om te dragen wanneer je naar school gaat, maar is ook erg prettig wanneer je naar de sportschool gaat. De rugzakken zijn weliswaar compact, maar bieden meer dan genoeg volume voor al je sportspullen. Tenzij je natuurlijk 5 liter aan shakes meeneemt! De Eastpak rugtas is dus kortom een goede tas om al je spullen in te bewaren wanneer je gaat sporten.

Een Eastpak rugtas voor een knappe prijs

Tja, een goede Eastpak rugtas kan iedereen wel aanbevelen! Maar waar kun je er nu eentje scoren voor een degelijke prijs? Na enige tijd op zowel het internet, als de grote stad te hebben afgespeurd, ben ik tot de conclusie gekomen dat de beste plek om een Eastpak rugtas aan te schaffen… online is! Zoals bijna alle soorten producten kun je een Eastpak rugtas ook heel eenvoudig online bestellen. De beste webshop om dit te doen is volgens mij Brandfield. Die voegen namelijk heel vaak nieuwe spullen toe aan hun collectie en doen daarom de oude items weg tegen korting. Daar zou ik dus gaan kijken!