Een echte voetbalfan houdt zich met de meeste wedstrijden wel bezig en kan ook wel inschatten hoe de wedstrijd gaat verlopen. Vaak doe je dit met vrienden of familie en probeer je er een wedstrijdje van te maken. Dit kan heel makkelijk via sommige sites, waardoor het allemaal ook nog eens automatisch wordt bijgehouden. Het is natuurlijk ook leuk om dit tegelijk met meerdere vriendenkringen tegelijk te spelen, om te zien of je in de ene vriendengroep wel beter uit de verf komt dan in de ander. Ben je benieuwd geworden? Lees dan eerst even verder voor meer informatie!

Populair onder voetballers

Het is ontzettend populair bij voetballers zelf om te wedden op wedstrijden. Je ziet vooral dat amateurvoetballers dit doen om ook bij te blijven bij wat er allemaal gebeurt. Zo kan je bijvoorbeeld op de EK poule 2021 stemmen, waardoor je helemaal bij blijft met de wedstrijden en wat er allemaal omheen speelt. Het meestemmen geeft een extra dimensie aan het kijken van een wedstrijd; de spanning bouwt vaak wat verder op en je gaat helemaal op in de wedstrijd omdat er voor jou persoonlijk ook dingen op het spel staan. Groot of klein, een beetje competitie vindt iedereen eigenlijk wel leuk.

Gesproken over competitie…

Zoals hierboven al besproken, is het niet alleen leuk om te gokken over de competitie, maar het levert ook competitie zelf op. Wie van jouw vrienden kan het namelijk wél goed gokken? Wie heeft er meer kennis dan de ander, of heeft de ander gewoon een beetje meer geluk dan jij? Het kan hele gesprekken opleveren en ook frustraties oproepen, maar dat natuurlijk allemaal wel met een knipoog. Via de site Intikkertje kan je mee wedden op wedstrijden en wordt dit ook allemaal automatisch bijgehouden. Wel zo fijn en zo makkelijk dat niet iemand het allemaal handmatig bij hoeft te houden!

Laagdrempelig gokken

Eigenlijk is het gewoon een ordinair potje gokken wat je gaat doen, maar er staat vaak eigenlijk niks serieus op het spel. Zo kan je natuurlijk zelf wel geld inleggen en dat de winnaar er met de pot vandoor gaat, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Op deze manier kan je gokken zonder dat je veel risico loopt en op een laagdrempelige manier. Het is leuk om het extra beetje competitie toe te voegen, waardoor het spel ook een stukje spannender wordt. Probeer het eens uit en kijk waar het schip strand. Geen verwachtingen, gewoon een keertje proberen en als het toch niks voor jou is en je liever zonder die extra spanning een wedstrijd kijkt, doe dat dan ook vooral!