Een helderziende bevat de gave van helderziendheid. Wij helpen je bij het waarnemen van mensen, gebeurtenissen en situaties. Deze waarnemingen kunnen in verschillende vormen waargenomen worden. De juiste mindfulness kan helpen bij het optimaal presteren op het gebied van fitness en gezondheid.

Vormen van helderziendheid

Er zijn diverse vormen van helderziendheid. Zo zijn er helderzienden, zij zien beelden. Maar er zijn ook helderzienden die emoties aanvoelen. Anderen ruiken het meer, of ook wel helderruiken. Tevens zijn er helderwetenden, helderhorenden en heldervoelenden. Een aantal helderzienden is gespecialiseerd in lichamelijke gezondheid van de mens. Zij bekijken en voelen wat goed voor je is om vitaal door het leven te gaan en geven je advies bij gezondheidsproblemen. Helderzienden maken gebruik van hun vermogen om in je lichaam te kijken. Hierdoor komen zij erachter waar de prioriteit ligt betreft de behandeling. Zij geven je een stukje mee waar je aan kan werken.

Jezelf openstellen

Allereerst is het belangrijk dat je je hiervoor openstelt. Alleen op deze manier kan je dingen bereiken en uiteindelijk stappen zetten. Fitness en fit zijn vraagt veel van je lichaam. Het is belangrijk om door te zetten maar ook om de balans te vinden. Helderzienden kunnen je hier zeker bij helpen. Voornamelijk als het gaat over alles eruit wat er in zit. Uiteraard is het hierbij wel belangrijk dat je luistert naar je lichaam.

Resultaten boeken middels helderzienden

Als je daadwerkelijke resultaten wilt boeken kan je er eens over na gaan denken om een helderziende te bellen. Voor veel mensen is het een drempel om daadwerkelijk een helderziende te bezoeken. Daarom maken wij het mogelijk om met hen te telefoneren. Wij raden aan om, voordat je belt, een aantal vragen voor jezelf te noteren waar je antwoord op wilt hebben. Schrijf tijdens het consult ook een aantal belangrijke punten op die je meeneemt vanuit het gesprek. Hierdoor heb je altijd een houvast en kan je de informatie gemakkelijk weer tot je nemen. Het lichaam is een kostbaar bezit waarvoor je goed moet zorgen. Ben je op zoek naar een medium helderziende?